Fokhagymás harcsaszelet

harcsa2

Hozzávalók:

  • 4 szelet harcsa
  • 1 db lime
  • fokhagymakrém
  • chayenne bors
  • feketebors
  • Oliva olaj

Elkészítése:

A halszeleteket sütés előtt 2 órával sózzuk, / de vigyázat, fokhagymakrémben pácoljuk, és az sós!/  borsozzuk, meglocsoljuk oliva olajjal, a lime kifacsart levével, reszelt héjával, majd 2 evőkanálnyi fokhagymakrémmel megkenjük. Serpenyőben, vagy grill sütőlapon hirtelen megsütjük.

Tipp:

Snidlinges-joghurtos, vagy Ayoli- szósszal kínáljuk!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s