Rólam

Bármilyen furcsán hangzik is, nem édesanyám tanított főzni. Szinte gyermekfejjel mentem férjhez és el akartam kápráztatni újdonsült férjemet. Elkezdtem lázasan recepteket gyűjtögetni. Innen-onnan nagymamáktól, anyósomtól, keresztanyámtól, szomszédoktól és újságokból. Lelkesen körmöltem, ollóztam, próbálkoztam az új receptek megvalósításával, azért, hogy bezsebelhessem párom dicséretét.

Teltek-múltak az évek, a főzés iránti rajongásom a régi. Időközben olyan társam lett,
aki együtt utazik velem az ízek birodalmába. A főztjét imádom és vice-versa. Úgy érzem, még egy pici versengés is kialakult közöttünk, de elfogadjuk a másik építő kritikáit, erősítve egymást.

Hétvégenként körül üli az asztalt az én kis Nagy családom. Lelkes (éhes) rajongótábor… Ezért kell, hogy folyamatosan túlszárnyaljam önmagam, és napról-napra új ételekkel rukkoljak elő. Örömömet lelem benne!

Sok olyan receptet fogok Nektek bemutatni, ami, papírfoszlányokról /hirtelenjében felfirkantott/; általam lerajzolt 🙂 ; elsárgult szakácskönyv lapmaradványaiból; vagy fejben megjegyzett, újragondolt ételek elkészítéséről szól.

Ajánlom kezdőknek és haladóknak, nőknek és férfiaknak, akik épp úgy le akarják nyűgözni a párjukat, családjukat, barátaikat, ahogyan én is.

Nem csak a férfi szívéhez vezet a gyomrán keresztül az út! 🙂

Fogadjátok olyan szeretettel, mint amilyen szeretettel én adom tovább féltve őrzött receptjeimet!

Főzz, láss, győzz!!!

Advertisements